ΙΣΤΟΡΙΑ

Η αρχή λένε… είναι το ήμισυ του παντός…

Η δικιά μας αρχή έγινε κάπως έτσι….

Το φθινόπωρο του 2011 μια ομάδα φοιτητών , ξεκινά μια πρωτοβουλία για διαδικτυακά μέσα μαζικής ενημέρωσης. WEB-TV, WEB-περιοδικό, WEB-Radio που θα απευθυνόταν στο φοιτητικό και όχι μόνο κόσμο με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία!

WEB-Radio….Εκεί με ελάχιστα τεχνικά μέσα και μηδενικούς πόρους,  μια ομάδα από 20 παραγωγούς με πολύ αγάπη για  την μουσική και με μοναδικά εφόδια της την ομαδικότητα και το πάθος για το ραδιόφωνο δημιούργησε με σεβασμό και πολύ αγώνα ένα αξιοπρεπές και αξιέπαινο αποτέλεσμα. Ο ραδιοφωνικός σταθμός παρείχε 24 ώρες μουσικό πρόγραμμα με ζωντανές εκπομπές και μουσικές ζώνες από όλα τα μουσικά γούστα και είδη εκείνης της εποχή και καταφέρνοντας σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να αποκτήσει μια αρκετά μεγάλη δυναμική προσελκύοντας κοινό και συνεργάτες, ακροάτες αλλά και νέους παραγωγούς.

Μάρτιος του 2012, συναντιούνται για πρώτη φορά από κοντά  αλλά  και στον αέρα του ραδιοφώνου ο Audigy και ο Koumas.

O koumas ,από το 2006 στα ραδιοφωνικά δρώμενα με την ραδιοφωνική εκπομπή  “RRS-RESERVE Radio Show “, βράδυ Κυριακής κάνει μια ξεχωριστή "κράτηση" για έναν από τους πιο πιστούς και καλούς ακροατές.Reserve λοιπόν για  τoν Audigy και  για ένα Reserve Radio Show που έγραψε ιστορία εκείνο το βράδυ!!!!Και εκεί είναι που λέμε ότι το γλυκό έδεσε και η συνταγή έτσι όπως έτυχε , πέτυχε.  Το μικρόβιο του παραγωγού ξυπνάει στον Audigy εκείνο το βράδυ και πολύ σύντομα αναλαμβάνει την επιμέλεια δικιάς του ραδιοφωνικής εκπομπής στο σταθμό με τίτλο “I feel good”.Όνομα και πράγμα γιατί πραγματικά ένιωθε όμορφα μπαίνοντας ενεργά στον κόσμο του διαδυκτιακού ραδιοφώνου, και αρχίζοντας να μεταδίδει την μουσική του τρέλα αλλά και να μοιράζεται στιγμές και συναισθήματα μέσω ενός μικροφώνου.

Koumas και Audigy συνεργάστηκαν και πέρασαν και οι δυο τους πολύ όμορφες ραδιοφωνικές στιγμές και μέσα από αυτές ανέπτυξαν μία πολύ δυνατή φιλία. Δυστυχώς για πολλούς και διάφορους λόγους ο σταθμός εκείνος σταμάτησε να εκπέμπει το καλοκαίρι του 2013.Φυσικά ο δεσμός που είχε δημιουργηθεί από το τότε εγχείρημα δεν έπαψε ποτέ.

Η ζωή, όπως όλοι ξέρουμε, δεν μας λογαριάζει και κάνει τα δικά της κουμάντα… Τα δύο φιλαράκια αραίωσαν μεταξύ τους, αν και κρατούσαν πάντα ζωντανή τη φιλία τους και μονίμως αναμμένη την ραδιοφωνική τους «φωτιά», δίνοντας ραντεβού για το μέλλον και για κάτι μαγικό…

 

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Έτσι και έγινε…. Το ραντεβού κλείστηκε… 

Χειμώνας 2015

Σημείο συνάντησης http://www.musicward.gr … Είσοδος Ελεύθερη….

Να μαστε λοιπόν..Αυdigy και Koumas  ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους δημιουργώντας  αυτή τη ζεστή μουσική φωλιά, θέλοντας να κάνουν τη δική τους ψυχική κατάθεση πάντα με μουσικές προεκτάσεις.

Στη δουλεία , στο σπίτι , στο αυτοκίνητο μπορείτε να μας συναντήσετε μέσα από τις μουσικές που εκπέμπουμε 24 ώρες το 24ώρο μέσα από ζωντανές εκπομπές αλλά και όμορφα διαμορφώμενες Playlists για όλα τα μουσικά γούστα.

Μέσα λοιπόν από τις εκπομπές  αλλά και τα ιδιαίτερα αρθράκια του MusicWard  θα γίνουμε μια ζεστή παρέα όπου θα μοιραζόμαστε τις ανησυχίες μας με τις νότες και τις μελωδίες που εκφράζουν τη ψυχή του καθενός.

Χαρά – Δημιουργικότητα
Ρ            Η
Η           Μ
Σ            Η
Τ            Τ
Ο           Ρ 
Σ            Η
              Σ

Powered by Amazing-Templates.com 2014 - All Rights Reserved.